Innan det är dags för bebisen att komma till världen finns det lite småsaker som kan vara bra att ha skaffat hem. När bebisen väl är född kommer det v

Innan det är dags för bebisen att komma till världen finns det lite småsaker som kan vara bra att ha skaffat hem. När bebisen väl är född kommer det vara lite svårare att sticka ut på shopping.

Ha en babyshower

Säkert har det samlats en del grejer ifrån en eventuell babyshower, och detta är ett jättebra sätt att skaffa babysaker. Skriv en önskelista till gästerna och hoppas på det bästa. Nappflaska och haklappar och dreglisar kan vara en god idé. Några klädombyten underlättar stort, bebisar kan behöva nya kläder ett flertal gånger per dag. Barnolja, mild tvål och schampo, en badbalja och kanske något gosedjur också.

Tvättlappar, skötbord, handdukar och filtar är också bra, samt ett ställe babyn kan sova på. Många har sin baby i sängen tillsammans med sig själv, men det kan vara bra med en babysäng ändå. Plastad frotté är heller inte dumt att ha hemma. Av de lite större sakerna som behövs ganska omgående är det viktiga babyskyddet, alltså, den pyttelilla skålen till bilbarnstol som går att använda upp till 6 månaders ålder. Det kan vara bra att ha den redan från början. Glöm inte barnvagnen heller, där finns det många olika modeller och prisklasser att välja mellan.

Viktigt är också mössa och strumpor till det lilla livet.