Många strävar efter ett så snyggt och personligt inrett hem som möjligt. Det kan dock vara svårt att kombinera dessa två olika saker, speciellt om det finns barn med i bilden. Majoriteten av alla föräldrar vill naturligtvis att deras guldklimpar ska visas upp så bra som möjligt, t.ex. genom att skapa en tavelvägg med alla bebisbilder.

Att skapa ett personligt hem är inte det allra lättaste, men det finns ett knep att ta till. De allra flesta barn tycker att det är väldigt roligt att måla och skapa, så varför inte använda dig av barnens konst för att inreda ditt hem? Okej, vi vet att du troligtvis har avfärdad vår idé direkt, men låt oss förklara. Skulle du ändå inte gilla vår idé kan du köpa vackra tavlor på nätet.

Stänktavlor är modern konst

Kommer du ihåg de där målningarna som man gjorde när man var liten (eller stor för den delen)? Det enda du gjorde var att doppa penseln i färg och sedan skvätta och stänka över hela pappret. Mönstret blev otroligt vackert. Genom att ge ditt barn några färger (som du tycker går hand i hand med resten av inredningen), en stor kanvas och olika penslar kan du låta barnets fantasi flöda fritt, samtidigt som du får konst i ditt hem som inte går att hitta någon annanstans.